27 November 2010

Hello Tru(e)man Show...

[4 messages about ET's, please click on the ET label.]

If you have seen the movie 'The Truman Show' with Jim Carrey (click for more perspective), you would understand this picture better. In Dutch - Kijk voor een introductie over dit onderwerp eerst:


dr. ir. Coen Vermeeren, die uitlegt hoe serieus wij buitenaards leven moeten nemen.

Uit Frontier Magazine nov/dec 2010 door Eric Jolms: Wat betekent deze opmerkelijke hoeveelheid aan recent vrijgekomen informatie over het UFO fenomeen. Worden we klaar gestoomd voor het "eerste contact"? Hebben we dan te maken met de echte buitenaardsen of zullen we getuige zijn van een nep invasie van buitenaardse wezens.

Laten we luisteren naar Dr. Werner von Braun, de man achter het Amerikaanse Apollo programma en voormalig hoofd van het nazi-raket-programma. Hij werd ingewijd om te werken aan een anti-zwaartekracht aandrijving. Met toegang tot het geheime programma van de NASA, begon hij de "big picture" te zien van de werkelijke doelstellingen van het ruimte-Amerika-programma en hoe het militair-industrieel complex manipuleerde volgens een geheime, verborgen agenda.
[Luister hoe zelfs President Eisenhower bij zijn afscheidsspeech het Amerikaanse volk waarschuwt voor de MIC]


Dr. Carol Rosin ontmoette von Braun voor het eerst in februari 1974. Vlak voor zijn dood in 1977 vertrouwde Von Braun haar NASA's verborgen agenda toe. Volgens Rosin gaf hij haar vervolgens een belangrijke opdracht: hij zei dat een geheimzinnige trans-nationale macht, die reeds bestaat, door middel van een HOAX invasie [denk aan een soort Independence Day - BZ] van buitenaardse wezens uit de ruimte, de macht overneemt. Volgens Von Braun, worden ruimtewapens, later bekend als het "Star Wars"-programma, gepromoot als een "schild" tegen de Russen. Daarna, als een verdediging tegen 'schurkenstaten' ['axis of evil']. Dan, als bescherming tegen asteroïden en meteoren. Ten slotte zouden ze worden gepresenteerd als een waarborg tegen buitenaardse bedreiging. Volgens Von Braun, zijn al deze beweegredenen leugens. (...) Nog belangrijker, Von Braun vertelde Rosin dat we de technologie al hadden voor anti-zwaartekracht voertuigen en dus geen fossiele brandstoffen meer nodig zouden hebben. In plaats daarvan gebruikten ze "bundels" van energie. Moeten we nog meer zeggen? Ga verder voor meer informatie.

Het grote brein achter de anti-zwaartekracht ontdekking is Viktor Schauberger geweest. Er is net een bijzonder boek over hem uitgegeven: 'Eenoog in het land van de blinden', dat gaat over het leven van Schauberger begin 20e eeuw. Hij heeft onder andere onder dwang moeten werken aan het anti-zwaartekracht programma in concentratiekamp Mauthausen. De Nazi's konden aan het einde van de oorlog hun vliegende schotel inmiddels omhoog krijgen, maar sturen was onmogelijk. Schauberger hield de besturing geheim. Hij heeft ruim 40 patenten nagelaten, die we direct kunnen inzetten om ons leven te verbeteren. Helaas zijn al zijn en vele andere ontdekkingen gekaapt door de Amerikanen (MIC) net voor de capitulatie van Nazi-Duitsland. Onder operatie Paperclip zijn vele Duitse top wetenschappers naar Amerika gehaald om verder te werken aan de geheime programma's die in Nazi-Duitsland waren opgezet. Een van die top wetenschappers was Werner von Braun.

>>> ERG GOEDE NEDERLANDSE SITE over dit onderwerp <<<


Laatste informatie hierover vind je op argusoog. Achtergrond vind je hier.

No comments:

Post a Comment